Рецепционист в къща за гости прибирал по 10 или 20

...
Рецепционист в къща за гости прибирал по 10 или 20
Коментари Харесай

Разкриха как е работила къщата на любовта в Кърджали

Рецепционист в къща за посетители прибирал по 10 или 20 лв. от жрици след техен сеанс с клиенти, написа 24rodopi.com., базирайки се на осведомени източници. Шефът му пък се задоволявал с нощувките, които заплащали проститутките, ползващи стаите в дребното хотелче.

„ Къщата на любовта “ в региона на пазара в Кърджали стана обект на акция на полиция и прокуратура в регионалния град през февруари. Месеци наред тя функционирала като място за платена обич.

Собственикът на къщата за посетители и рецепционистът бяха привлечени като обвинени от Районна прокуратура – Кърджали за сводничество. В интервала от юни 2020 година до февруари 2021 година, те са свождали към съвкупление дами, показаха от пресцентъра на държавното обвиняване.

По делото е открито, че обвиненият А.А. бил притежател на къща за посетители, а С.С. работел на рецепцията. В хотела отсядали единствено дами, които предложили полови услуги против възнаграждение. С.С. посрещал клиентите и ги насочвал към стаите, където се намирали дамите. Обвиняемият А.А. пък уреждал клиенти, които да употребяват услугите им, показаха от прокуратурата.

Към момента двамата са с мярка за неотклонение „ домакински арест “.

Къщата е била известна на дами от античната специалност от цялата страна. Те знаели, че няма да има проблеми да отсядат там по време на гастролите си, показаха още източниците ни.

През последните години десетки гастролиращи проститутки насочиха вниманието си към регионалните родопски градове. Докато в Смолян обаче обявите за платена обич са към двадесетина, то в Кърджали през летните месеци доближават до 70. Интересът на девойките е поради близостта с Гърция, както и големият брой гурбетчии от Западна Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР