Рецептата, която ще ви зарадва! Външният вид на кожата е

...
Рецептата, която ще ви зарадва! Външният вид на кожата е
Коментари Харесай

Притеснявах се да покажа ръцете си, заради тези петна, но вече намерих лесен начин да ги подмладя

Рецептата, която ще ви зарадва! Външният тип на кожата е доста значим, тъй като отразява здравето ни и това по какъв начин се грижим за тялото си. Въпреки това, въздействието на разнообразни химикали, които използваме всекидневно, както и замърсяването могат да повлияят на свежестта на кожата ни. Затова би трябвало да използваме разнообразни средства, с цел да осигурим спомагателни грижи за ръцете.
Нежната кожа на ръцете е една от най-засегнатите в тези случаи. Не единствено нападателните фактори й въздействат, само че също по този начин и обстоятелството, че с течение на времето, кожата трансформира своята осанка и се образуват бръчки и възрастови петна. Не се тормозете! Тук ще намерите най-хубавото решение, тъй че в никакъв случай да не се срамувате от ръцете си.

Подмладете ръцете си
Най-хубавото от всичко е, че тази рецепта е напълно естествена и можете елементарно да я извършите, тъй като най-вероятно към този момент имате продуктите вкъщи. Забравете за скъпите кремове, които се вършат в лаборатории с корозивни химикали, които могат да навредят на кожата ви.
Представяме ви магическата рецепта, която ще ви помогне да се справите с възрастовите петна. Какво е належащо, с цел да приготвите тази прелестна естествена маска?

Необходими артикули:
1 супена лъжица лимонен сок
1 супена лъжица кисело мляко
1 супена лъжица мед
Процедурата е доста лесна: Смесете всички съставки в купа. Когато всичко е готово, нанесете маската върху ръцете си, изключително в областите, които са най-засегнати. Оставете да престои 15 минути.

След това деликатно отстранете маската. Тази процедура се повтаря най-много два пъти седмично, за предпочитане през нощта, тъй като може да се появи руменина по ръцете, след свалянето на маската.
Ето и още две ефикасни маски:
Маска с мед и банан
Направете на пюре половин банан и прибавете към него малко мед, няколко капки лимонен сок и няколко капки зехтин или бадемово масло. Разбъркайте добре сместа и нанесете маската върху ръцете. Съставките би трябвало да работят в продължение на 15 минути. След това изплакнете с вода.

Маска с канела
В купичка смесете 1 супена лъжица канела, 5 капки от обичаното ви етерично масло, 1 супена лъжица зехтин. Разбъркайте сместа и нанесете върху задачите ръце с леки масажни придвижвания (все едно миете ръцете си). Масажирайте минута – две и оставете маската да работи 15 минути. След това изплакнете с вода.
източник: От баба

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР