Рецептата е преведена на много езици и е адаптирана към

...
Рецептата е преведена на много езици и е адаптирана към
Коментари Харесай

Тя Е Написана Върху Глинени Плочи Отпреди Хиляди Години В Тибет: Легендарна Рецепта За Вечна Младост И Красота!

Рецептата е преведена на доста езици и е приспособена към условията на днешната медицина. Приготвянето й е доста елементарно и обикновено.

Почиства се доста добре 350 грама чесън. Скилидките се нарязват на дребно и се стриват в хаванче (дървено или порцеланово). Вземат се 200 г от тази маса, само че от дъното, където е най-богата на сок от чесъна, и се слагат в добре почистен и хубаво подсушен стъклен съд с добра тапа. Чесновата каша се залива с 200 г чист алкохол 96% (етилов алкохол). Съдът се затваря компактно и се оставя в мрачно и ветровито място за 10 дни. След това наличието му се прецежда и откакто престои още два дни стартира приемът на по този начин получената смес.

Тя се пие с прясно мляко със стайна температура, като в 50 г от него (или 1/4 водна чаша) по специфична скица се поставят избран брой капки от чесновия балсам. Приема се три пъти дневно, 20 минути преди хранене.
За улеснение на читателите публикуваме таблица със схемата на приема.



Забележка: Курсът на лекуване с по този начин наречените „ Тибетски капки на живота “ може да се повтори след не по-малко от 5-6 години./desant.net/

Чесънът би трябвало да е органически и от остарели сортове, не ГМО, не китайско ирадиирано менте цялостно с пестициди. Млекото също би трябвало да е домашно, а не подправено с меламин по китайски или цялостно с хормони по американски. Също по този начин имайте поради, че млекото в Тибет не идва от крави, а от якове, по този начин, че доста евентуално е много по-различно. Растителността и тревите с което се хранят яковете в Тибет е също друга...
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР