Рецепта за детоксикация на организма Според последните проучвания хората с

...
Рецепта за детоксикация на организма Според последните проучвания хората с
Коментари Харесай

Рецепта за детоксикация на организма и за здраво сърце

Рецепта за детоксикация на организма

Според последните изследвания хората с висок риск от сърдечни болести:

Стадат от хипертония: макар че главните аргументи, които предизвикват хипертония, към момента са незнайни, следствията от това положение са добре известни: инфаркт, сърдечна непълнота, инсулт, атеросклероза и други

Пушат: тази взаимозависимост лишава по-голямата част от тялото от О2. Тъй като артериите и сърцето не получават нужното количество О2, те стартират да страдат и се развиват заболявания.

Висок холестерол: тези отлагания могат да повредят стените на кръвоносните съдове и да попречат на кръвообращението. С течение на времето втвърдяването на артериите се усилва, което води до атеросклероза.

Грижата за здравето на сърцето би трябвало да бъде един от нашите цели. Този орган ни разрешава да живеем, имаме ли потребност от повече аргументи от тази?

Лекарят ми ми предложи рецепта за необикновено средство за подсилване на сърцето и кръвоносните съдове, което съчетава най-хубавите съставки и дава отлични резултати. Споделям тази рецепта с вас!

Вкусът е доста прелестен и може да се употребява от цялото семейство.

Това средство има способността да управлява високите равнища на неприятния холестерол, детоксикира тялото (особено целесъобразно за хора, които пушат), почиства кръвоносните съдове и усъвършенства кръвообращението. Освен това, след всяка приложимост, ще усетите прилив на сила и мощ.

За да го приготвите, ще ви трябват: 300 мл. вода, 1 супена лъжица естествен мед, 15 плодчета алено или розово грозде, 1/2 чаша пресни или замразени плодове: ягоди, боровинки, червени боровинки, малини и други, 3 супени лъжици овесени ядки, 10-15 бадема или 5 бр орехи.

Измийте гроздето доста добре, не премахвайте семките.

Добавете всички съставки в купата на блендера. Разбъркайте добре.

Вижте още: Естествен лек против кашлица и бронхит – без странични резултати

Ако желаете, прибавете фурми. Избягвайте рафинираната захар. Пийте 1-2 пъти дневно на празен корем. Повтаряйте всекидневно в продължение на 2 седмици. Можете да го пиете и следобяд, с цел да възстановите силата си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР