Ретроградите - или транзитите, по време на които планетите сякаш

...
Ретроградите - или транзитите, по време на които планетите сякаш
Коментари Харесай

Великото изцеление на Хирон: какво може да очаква всяка зодия

Ретроградите - или транзитите, по време на които планетите като че ли се движат в противоположна посока - нормално са комплицирани.

Когато някоя планета премине в един от тези цикли, назад задвижената сила може безусловно да попречва напредъка в областите на живота, които ръководи. Същото важи и за Хирон - дребен, сходен на планета метеорит, който обикаля към нашата Слънчева система и който изкарва на повърхността най-дълбоките ни вътрешни рани. Неговите ретрогради могат да бъдат с доста мощен заряд и да ни подбуден да се надигнем против всичко, което се крие в нас. 

Оглеждайте се, тъй като следва: през днешния ден, на 19 юли Хирон минава в назадничавост в Овен и ще се движи обратно през знака до 23 декември. Може да ви се коства като дълъг (и мъчителен) пренос, само че преди да вършиме изводи, е добре да познавате всички страни на ретроградния Хирон в Овен.

В гръцката митология Хирон бил прочут като популярен врач, само че когато бил ранен, по подигравка на ориста не можел да се излекува, небесното тяло на Хирон в астрологията по сходен метод отразява най-голямата уязвимост, персонална битка или контузия от минал живот, която ни е съдено да носим през целия си живот.

Когато Хирон е назадничав, той е податлив да извади на повърхността тези скрити рани по разнообразни способи и да ни подтикне да намерим нови пътища за излекуване.

Хирон ни приканва да се отправим на странствуване за умишлено осъзнаване на несигурността, която ни пречи да приемем изцяло това, което сме, и можем да чакаме да се почувстваме стимулирани и подготвени да си помогнем.

Как тъкмо този катарзис може да се прояви в живота ви съгласно знака ви, вижте в галерията:
 Как ретроградния Хирон ще повлияе на зодиите  Как ретроградния Хирон ще повлияе на зодиите  Как ретроградния Хирон ще повлияе на зодиите  Как ретроградния Хирон ще повлияе на зодиите
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР