РЕТРОГРАДЕНИЯТ МЕРКУРИЙ ЗАПОЧВА ОТ 3 ДЕКЕМВРИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДО

...
РЕТРОГРАДЕНИЯТ МЕРКУРИЙ ЗАПОЧВА ОТ 3 ДЕКЕМВРИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДО
Коментари Харесай

Внимание идва ретрограден Меркурий – без паника!

РЕТРОГРАДЕНИЯТ МЕРКУРИЙ ЗАПОЧВА ОТ 3 ДЕКЕМВРИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДО 23 ДЕКЕМВРИ!

Меркурий е планетата, която дава отговор за връзката, интелекта, мисленето, обмяната на информация, общуването, пътуванията, търговията, покупко-продажбите и писането!

Ето че още веднъж ще си създадем среща с ретроградния Меркурий, единствено че в този момент това ще стане в знака на Стрелеца.

КАКВО НЕ МОЖЕМ И НЕ Е БЛАГОПРИЯТНО ДА ПРАВИМ Пожарна охрана ВРЕМЕ НА РЕТРОГРАДНИЯ МЕРКУРИЙ?

Вероятни са разнообразни трудности в работата, анулация на договорености, зацикляне на деловия живот, неуспех в договарянията. Период, през който постоянно се срутват деловите връзки. Отложете подписването на значими документи и контракти, подписаните през интервала покупко-продажби могат да бъдат анулирани без причина. Ако нямате опция да отложите подписването, то четете доста деликатно всеки един подробност, вероятността от неразбирателство и неточност е голяма. Преговорите могат да тръгнат в напълно непредвидена посока, бъдете авансово готови и за подобен сюжет.

Не вземайте значими решения
Не се договаряйте за нищо през този интервал, още по-малко пък слагайте подписа си под каквито и да било документи и контракти.
Не започвайте нови настоятелен контакти, те ще бъдат неефективни и краткотрайни. Работете единствено със старите такива.
Бъдете деликатни при работа с всевъзможни документи, писма, кореспонденции – има възможност да ги повредите или изгубите.
Има възможност от комплициране и при заплащанията, деликатно проверявайте всяка писмен знак и цифра.
Не подновявайте персоналните си документи – този развой може доста дълго да се проточи, да има несъответствия, неточности, наново подаване на документите, изгубване и така нататък
Не започвайте нов бизнес.
Не подписвайте трудов контракт за нова работа.
Не започвайте образование, само че в случай че е нещо като спомагателна подготовка или курс – то това е удачно.
Не давайте ръкописи в издателство – ще открият неточности и ще Ви ги върнат.
Бъдете деликатни към информацията, която постъпва към Вас. Тя може да бъде мощно изкривена или даже откровена неистина. Има огромна възможност от злословия.
Отложете покупката на всевъзможни електронни устройства – телефони, компютри, таблети.
Въздържайте се от значими покупки, с цел да не се разочаровате и да похарчете парите си на вятъра, висока е вероятността да се повредят незабавно, да не е същото, което сте желали да закупите.
Най-добре да не тръгвате на път или командировка. Могат да се окажат напразни и ще се наложи още веднъж да ги осъществите след време, само че в случай че това не е първа командировка, то резултатът ще бъде позитивен.
Не се предлага покупката на автомобил – вероятни са скрити недостатъци, проблеми с документите, шикалкавене и така нататък
Транспортът може да закъснява, да се движи по различен маршрут, да има повреди. Особено деликатни би трябвало да бъдат водачите – да се съблюдават всички правила на придвижването. Колкото по-малко пътувания, толкоз по-добре.

През този интервал информацията се изкривява – вероятни са неразбирателства сред хората. Като резултат ще се появява напрежение в общуването със съседите, съучениците, сътрудниците, роднините. Не се засягайте незабавно, може да не сте разбрали всичко напълно ясно. Следете за всяка своя дума, да не би да я схванат неправилно. Обещанията дадени през този интервал най-вероятно ще останат неизпълнени.

Срещите с нови хора и нови запознанства надали ще имат позитивна развръзка.

Ако Вашата работа е обвързвана с консултирането на хора, то през този интервал не вземайте нови клиенти – вероятността от неточности е огромна. Работете единствено със старите.

Не би трябвало да се бърза.

А какво може да вършим на Ретрограден Меркурий?

Възстановяване на остарели контакти
Най-добре е да се употребява времето за дотъкмяване на остарели и изоставени работи.
Ако нещо преди не Ви се е получило, то може да опитате още веднъж.
През интервала е добре да завършите всичко отсрочено, изключително по-трудните неща.
Преоценка на минали събития.
Преработка на документи и въвеждане на ред.
Корекция на дадена информация.
Висока възможност за среща със остарели познати. Ще Ви се обадят хора, които отдавана не сте чували.
Периодът е подобаващ за обсъждане на нови хрумвания и планове, а самото им осъществяване е за по-късно при директния Меркурий, когато ще може да видите доста по-добре вероятността и новите хоризонти.

С доста Любов

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР