Ретро автомобилът с необичаен цвят е заснет на бензиностанция в

...
Ретро автомобилът с необичаен цвят е заснет на бензиностанция в
Коментари Харесай

Снимка на жена с розов трабант стана хит в мрежата

Ретро автомобилът с необикновен цвят е сниман на бензиностанция в София

" Пеперудената самодива в деяние ", такова изложение е дал Станислав Джоров на любопитен кадър, който е снимал в София. На фотографията виждаме паркиран трабант на столична бензиностанция. Източногерманският автомобил е с вдигнат похлупак, а до него театралничи и дама, облечена в розови облекла - в подобен " Барби цвят " е и самото возило. Дамата леко се е привела и евентуално долива масло в автомобила.

Снимката събра над две хиляди лайкове в обществената мрежа

Ина Николова е собственичката на возилото, разкри а " Пеперудената самодива " основава страст във всеки, който я срещне. През месец май на 2020 година Ина се снабдява с автомобила, а година по-късно возилото се преражда в новия си " пеперуден " тип. От тогава шофьорката обикаля на всички места с колата си.

" Да се возя във Феята е невероятна позитивна страст. Да споделям возенето с другари е още по-голяма страст. Така че всеки, който желае да усети това възприятие, може да го съобщи, и ще се реализира ", споделя самата шофьорка.

Трабантът несъмнено впечатлява с външния си тип - той е с розов салон, задните калници са изпълнени с пеперуди и има сложени дълги мигли на фаровете.

Ексцентричният тип на возилото, както и този на шофьорката, бива осмиван от някои хора.

" Ако видя човек, който кара трабант няма да се дръзвам, но да го боядисаш в розово и да се облечеш в розово все едно си кралицата на Англия, е смешно! ", " Ужас! ", " Коя е таа бее, от къдя на кадя?! ", " Всъщност и това държание не е за наслада и е анормално! ", гласят мнения в обществената мрежа.

Надделяват обаче мненията на хора, които поздравяват Ина Николова за това, че е съумяла да се вмести в общоприетите BG стандарти.

" Браво на дамата! През розовите очила животът сигурно е по-хубав! ", написа Дияна Иванова.

" Не разбирам за какво всеки, който е рзличен бива осмиван. А това кой дефинира кое е обикновено и кое не е обособена тематика. Радвам се, че има разнообразни хора ", прибавя Анастасия Чонгова.

" Супер си е дамата, доста положително даже ", разяснява Минка Попова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР