Реториката между САЩ и КНДР е обичайна за дипломацията. Всички,

...
Реториката между САЩ и КНДР е обичайна за дипломацията. Всички,
Коментари Харесай

Дипломатът Стефан Тафров за напрежението около Северна Корея: Ключът е в Китай!

Реториката сред Съединени американски щати и КНДР е нормална за дипломацията. Всички, които обаче се тормозят от сегашната обстановка, имат право, тъй като всеки миг може да се случи нещо трагично. Именно по тази причина е работата на дипломацията - да поеме нещата в свои ръце. Това съобщи пред Би Ти Ви някогашният ни дипломат във Вашингтон Стефан Тафров, представен от Пик. 

" Вярвам, че американската и китайската дипломация ще направи тъкмо това. Ако, несъмнено, им разрешат политиците. това е ключът на решението на въпроса. Едно взаимоотношение сред Съединени американски щати и техните съдружници - Япония и Южна Корея, и Русия и Китай въпреки това ", добави дипломатът.

Запитан дали Тръмп би могъл да предприеме едностранни дейности против Северна Корея, той отговори: " Ако този деспот - Ким Чен Ун извърши някаква нелепост и взриви атомна бомба в Тихия океан, като нищо - може да провокира някаква наказателна акция на Съединени американски щати. Като бомбардировка на ракетни установки, което ще докара до страхотна ескалация на спора ".

" Пак ще повторя - Ключът е в Китай! Защото Ким Чен Ун не е нищо друго, с изключение на комендант на огромен концентрационен лагер. Ще ни попитат съвременниците - за какво нищо не направихте, когато 22 милиона души живеят в един актуален Аушвиц?! Тези 22 милиона севернокорейци не могат да живят в този призрачен сън! Този призрачен сън носи война ", съобщи Стефан Тафров. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР