Ресторантьорският бранш няма да се върне на печалба заради европейското

...
Ресторантьорският бранш няма да се върне на печалба заради европейското
Коментари Харесай

Европейското няма ад изведе ресторантьорите на печалба, категоричен е Емил Коларовървенство да изведе бранша им на печалба

Ресторантьорският отрасъл няма да се върне на облага поради европейското състезание по футбол, макар че доста последователи избраха да гледат мачовете в заведение. Това сподели за БНР Емил Коларов -  ръководител на Сдружението на заведенията у нас.

Според него ударът от пандемията няма по какъв начин да бъде премахнат за месец.

Въпреки че огромен футболен шампионат постоянно е опция за привличане на повече клиенти в заведенията, не всички притежатели са имали запас да влагат, с цел да приготвят изискванията за лъчение на мачовете, разяснява пред БНР ръководителят на Сдружението на заведенията Емил Коларов:

" Мачовете, които се излъчваха в по-подходящото и обикновено време, на някои места събираха може би повече клиенти, в сравнение с другояче биха събрали, само че да кажем, че това по някакъв метод е избавило бизнеса на някой… Може би е понижило от загубите ",заяви Коларов.

Той прикани за ускорена имунизация против Covid-19, а на хората, които не желаят да се ваксинират против ковид, без да има уважителна здравна причина, а с претекста, че им се нарушават правата, ресторантьорът сподели:

" На нас също ни нарушават правата на труд, единствено че кой го интересува? Той споделя: " Аз няма да се имунизирам. Да става каквото желае ", но ни затварят нас ".

Коларов бе безапелационен, че заведенията ще са първите обекти, които биха попаднали в нови ограничавания при растеж на заболеваемостта от Covid-19, само че предизвести, че този път браншът няма да разреши да търпи последствията от невъзможността да се овладее пандемията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР