Ресторантите са много по-безопасни от фитнесите и трябва да бъдат

...
Ресторантите са много по-безопасни от фитнесите и трябва да бъдат
Коментари Харесай

Марешки подкрепя тежките глоби за тези, които не спазват забраните за COVID-19

Ресторантите са доста по-безопасни от фитнесите и би трябвало да бъдат отворени, съобщи водачът на „ Воля “ Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 в „ Тази заран “. Политикът означи че не се е изказвал по тематиката до момента, тъй като неговото семейство има и фитнес, и заведение, а той не желае да бъде упрекнат в спор на ползи.

„ Да, ние сме на страната на ресторантьорите. Няма логичност във всички тези неща, първоначално всички бяха уплашени, само че доста време мина от този момент. В заведенията за хранене хората са по-четирима на маса и има разстояние сред масите. Те са по-безопасни от фитнесите “, разяснява Марешки.

Според него спазването на ограниченията би трябвало да се наложи посредством санкции за тези ресторантьори, които нарушават разпоредбите и вършат празненства, а не посредством затварянето на заведенията.

„ Винаги ще има извършители, само че би трябвало да има тежки санкции. Не може поради няколко души, които няма да съблюдават разпоредбите да се санкционира целият отрасъл “, сподели Марешки.

„ Нашето семейство е добре, тъй като ние сме си постлали с доста непосилен труд през годините, само че има хора, които не са по този начин. При съблюдаване на разпоредбите няма да има проблем “, съобщи политикът.

"Ситуацията в този момент е доста по-добра и не би трябвало да се стресираме, тъй като към този момент има ваксина, а се чака скоро и лекарство против ковид ", сподели водачът на "Воля " и добави, че с изключение на за здравето, в тази обстановка е нужно да се приказва и за вярата и морала.

Марешки поздрави президента Румен Радев за определената дата за провеждането на парламентарните избори, като означи, че когато президентът прави нещо положително, не е проблем да го похвали, само че към момента счита, че консултациите, които бяха извършени са безсмислени и закъснели.

Лидерът на "Воля " разгласи, че е оповестил конкурс за набиране на кандидат-депутати, с цел да покаже, че неговата партия "не е затворена като фракция " и "всеки, който има качества " може да се причисли. Марешки означи, че самият той е направил своята политическа мощ, тъй като никой не му е обръщал внимание и не е чул неговите хрумвания.

Според социологическите изследвания "Воля " може да получи 150 000 гласа на идните избори, съобщи Марешки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР