Ресторантите на Big Apple, които бяха пристрастени към лесни пари

...
Ресторантите на Big Apple, които бяха пристрастени към лесни пари
Коментари Харесай

Измъчителни правила на DOT — включително отвратителни нови „площади“ — заклинание за заведения за хранене на открито в Ню Йорк

Ресторантите на Big Apple, които бяха пристрастени към лесни пари от „ улици “ без наем, в този момент се споделят от кметството: Яжте това!

Новите правила за хранене навън, които бяха оповестени предходната седмица от Министерството на превоза, са добре пристигнали, в случай че са закъснели, обречени на съвсем всички ужасни, основани на улицата заведения за хранене, които са поразили Голямата ябълка от дълго време откогато пандемията — и потребността от тях — свършиха.

За страдание, съпътстващи вреди ще бъдат шепата в действителност изобретателни, добре построени структури, които помогнаха за озаряването на някои квартали, като да вземем за пример Fresco by Scotto на East 52d Street и Donohue’s на Lexington Avenue и 63rd.

Всеки ресторант, който желае махленски заслон - без значение дали към този момент има или не - би трябвало да кандидатства за ново позволение за работа идващия месец. Някои притежатели споделят, че ще се борят да запазят съществуващите си структури. Но 31 страници с объркващи разпореждания плюс един милион онлайн „ ръководст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР