Ресторант в Сидни плати солена глоба, след като персоналът му

...
Ресторант в Сидни плати солена глоба, след като персоналът му
Коментари Харесай

Солена глоба за бар в Сидни, служители зарязали пияни жени отпред

Ресторант в Сидни заплати солена санкция, откакто личният състав му заряза на улицата две мощно пияни дами, изпили общо 16 шота за по-малко от 40 минути, заяви ДПА.

Полицията санкции ресторанта с 2200 австралийски $ (1640 щатски долара), тъй като е позволил " едно от най-тежките нарушавания на законите за алкохола в страна в последните години ", предава Българска телеграфна агенция.

Инцидентът се е разиграл в корейския ресторант и бар " Гангнам стейшън " през ноември, когато всяка от двете дами изпила по осем шота соджу за 35 минути. То съставлява корейска алкохолна напитка, от сорта на дестилираната водка, с алкохолно наличие от 16 до 53 %.

След изпиването на шотовете дамите припаднали, а личният състав ги извел отвън ресторанта, изоставайки ги на тротоара, като едната от дамите повърнала в същото време.

Полицията извикала кола за спешна помощ, която ги откарала в болница.

Полицейските управляващи оповестиха, че дейностите на ресторанта съставляват жестоко нарушаване на условията за здраве и сигурност при сервиране на алкохол, които са отговорност на притежателите.

Ресторантът е подложен на редица наказания при нарушавания на законите за алкохола в Австралия.

При струпване на три нарушавания австралийските управляващи могат да лишават лиценза на закононарушителя. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР