Ресторант в американския щат Пенсилвания получи щедър бакшиш от 3000

...
Ресторант в американския щат Пенсилвания получи щедър бакшиш от 3000
Коментари Харесай

Бакшиш за завиждане! Ресторант получи 3000 долара отгоре, а цената на сметката ще ви изненада!

Ресторант в американския щат Пенсилвания получи великодушен бакшиш от 3000 $, а сметката на клиента бе едвам 13 $, оповестява NY Post. 

Клиентът Ерик Смит си е поръчал кафе със закуска “Стромболи " в ресторант за бързо хранене в Скрантън. След като изискал сметката от сервитьорката Мариана Ламбърт, Смит оставил великодушен бакшиш в неделя. 

" Ламбърт влезе в офиса ми със сълзи на очи и трепереща. Тя сподели, че клиент ѝ е оставил 3000 $ бакшиш за сметка от 13,25 $ “, описа Мат Мартини, шеф на заведението в изказване.

Сервитьорката е работила в ресторанта от две години и сподели, че е била “трогната " от жеста. 

" Това в действителност означаваше доста за мен. Наистина докосна сърцето ми. Още не мога да допускам, че ми се случи. Все още съм в потрес “, сподели Ламбърт. 

Тя също по този начин напомни, че личният състав в началото не е бил уверен, че бакшишът - доставен на 16 юни - е бил същински, съобщи бТВ.

" Проверихме и разбрахме, че транзакцията е действителна. Тогава снимахме сметката с бакшиша в нея “, изясни Ламбърт. 

Щедрият клиент е написал на сметката " Съвети за Исус “ и отпратка към анонимния акаунт в Instagram " tipsforjesus “, който демонстрира извънредно огромни бакшиши, оставени в заведения за хранене в цялата страна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР