Рестайлинг версията на всъдехода Toyota Land Cruiser Prado се сдоби

...
Рестайлинг версията на всъдехода Toyota Land Cruiser Prado се сдоби
Коментари Харесай

Заводска баничарка Land Cruiser

Рестайлинг версията на всъдехода Toyota Land Cruiser Prado се снабди с товарна трансформация, която е наречена Utility Commercial. На процедура външният тип на автомобила не е изменен, само че вътре са останали единствено предните кресла, а пространството обратно е превърнато в пълностоен багажен отсек.

Седалките са отделени с бариера от частта за товари. Баничарката Toyota Land Cruiser Prado Utility Commercial се предлага във разновидности с три и пет порти. Късата база разполага с 1 584 литров багажник, където може да се натоварят багажи с маса до 593 кг. Дългата база може да качи на борда си 756 кг товар, а пространството за багаж е 2 216 литра.



Всъдеходната баничарка се предлага единствено с един-единствен мотор. Той е 2.8-литров турбодизел с мощ 180 конски сили. Скоростната кутия е единствено механична. Базовото съоръжение е по-бедно, само че никога не може да се назова спартанско.

Да, вместо климатроник има елементарен климатик, а джантите са железни, само че пък в оборудването са включени цялостен набор от въздушни възглавници, система за безключов достъп до автомобила, мултимедийна система, а по този начин също и помощник при изтегляне на ремарке.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР