Рестартирането на The Gladiators по BBC не само се оказа

...
Рестартирането на The Gladiators по BBC не само се оказа
Коментари Харесай

Умен начин Съпругът на телевизионния магнат на Холи Уилоуби печели допълнителни пари от хита на BBC Gladiators

Рестартирането на The Gladiators по BBC освен се оказа голям шлагер измежду феновете, само че и оказа помощ за подсилване на хазната на Холи Уилоби и нейният брачен партньор Дан Болдуин.

48-годишният Дан е един от изпълнителните продуценти на шоуто в събота вечер, само че е намерил различен метод да завоюва от шлагера. Агенцията за гении, която той започва, печели от подписването на съвсем всички нови Gladiators, които се оказват измежду най-горещите звезди по малкия екран сега, с над осем милиона фенове, гледащи всяка седмица.

Out от 16-те нови гладиатори, 12 от тях подписаха с организацията на Дан, Hungry Bear Talent, което значи, че той получава част от всички бъдещи доходи, защото славата и известността им не престават да порастват след някои избухливи осъществявания в шоуто на BBC. Сред подписаните с Дан са Алекс Грей, прочут като Аполо, Емили Стийл, която е Динамит, олимпийският спринтьор Хари Айкинс-Ариети, който е Нитро, и Джейми Кристиан Джохал, прочут като Гигант заради своята рамка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР