Рестартирам дейността на Националния съвет по антикорупция. Това обяви в

...
Рестартирам дейността на Националния съвет по антикорупция. Това обяви в
Коментари Харесай

Премиерът рестартира дейността на Националния съвет по антикорупция

Рестартирам активността на Националния съвет по антикорупция. Това разгласи при започване на съвещанието на Министерски съвет министър председателят Кирил Петков.

" Заедно с Министерство на вътрешните работи, с Министерството на правораздаването, Главният инспекторат ще би трябвало да засилим нашите политики против корупцията, която знаем, че е най-големият апаш на стандарта на живот в България ", уточни министър-председателят.

Петков очерта още 2 предпочитани тематики за днешното съвещание на Министерски съвет - пакет за най-нуждаещите се за Великден и удължение на мярката 60/40.

" Възлагам на финансовия министър Асен Василев и обществения министър Георги Гьоков да изработят пакет " Великденска поддръжка " за най-нуждаещите се наши съграждани да посрещнат по-високите цени на храните поради войната в Украйна ", изясни министър председателят.

" Надявам се, че в идната седмица ще предложите подобен съответен пакет, тъй като е значимо да подкрепим хората, когато имат потребност, и да посрещнат великденските празници по естествен метод макар войната в Украйна ", добави още той.

И заяви, че мярката 60/40 ще бъде удължена до края на юни, тъй че помощта за компаниите да продължи и идващите 3 месеца.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР