Respawn - момчетата, които направиха чудесния шутър Titanfall и Titanfall

...
Respawn - момчетата, които направиха чудесния шутър Titanfall и Titanfall
Коментари Харесай

Electronic Arts купи студиото, отговорно за Titanfall



Respawn - момчетата, които направиха чудесния шутър Titanfall и Titanfall 2 - имат съществени проблеми с почитател базата на играта. Въпреки новото наличие, което студиото пуска всеки месец, играчите не престават да понижават. В последното си изявление CEO-то на компанията отдаде слабите продажби на твъде многото AAA заглавия, с които би трябвало да се конкурира Titanfall 2 по време на празничния сезон.

Играта също по този начин няма да има повече огромни ъпдейти , което я слага в несигурна позиция. За наслада на Respawn обаче, Electronic Arts, които разгласиха заглавията Titanfall, са решили да вземат под крилото си студиото. Сделката е на стойност 455 милиона $.

В известието за пресата се споделя още, че Respawn към този момент работят по няколко взаимни плана с EA - един от които е Star Wars игра от трето лице, оповестена още през май 2016-а. Новините са положителни за всички почитатели на Titanfall и Respawn Entertainment, тъй като единствено преди броени дни EA затвори вратите на Visceral - разработчици на Star Wars заглавие, които се мъчиха няколко години да изкарат нещо свястно на пазара.

Respawn ще пуснат и още една игра от вселената на Titanfall , само че от прес информацията не излиза наяве за каква платформа ще е тя и дали ще бъде пълноправното продължение Titanfall 3. Към Respawn имаше интерес и от южнокорейския издател Nexon, който разгласява мобилната игра Titanfall, само че се оказва, че EA са надцакали корейците.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР