Респ. Шийла Джаксън Лий, D-Тексас, беше критикувана, след като се

...
Респ. Шийла Джаксън Лий, D-Тексас, беше критикувана, след като се
Коментари Харесай

Конгресменката Шийла Джаксън Лий беше критикувана, че каза, че импийчмънтът не е предназначен да се използва за отмъщение

Респ. Шийла Джаксън Лий, D-Тексас, беше подложена на критика, откакто се застъпи за министъра на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас във вторник, като сподели в обществените медии, че импийчмънтът не би трябвало да се употребява за възмездие.

The House Homeland Комитетът по сигурността се събра във вторник, с цел да предложи два члена за импийчмънт против Майоркас, обвинявайки го в отвод да съблюдава имиграционния закон и в нарушение на доверието на обществеността. Гласуването се чака да се организира по-късно денем и евентуално ще бъде по партийна линия, премествайки членовете за гласоподаване в Камарата на представителите на бъдеща дата.

Докато членовете на републиканската комисия продължиха офанзивата си против Майоркас, Джаксън Лий се обърна към обществените медии, с цел да изрази позицията си по въпроса.

„ Импийчмънтът не е предопределен като инструмент, който да се употребява за възмездие. #RevengeImpeachment “, Джаксън Лий разгласява до X.

Туитът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР