Респ. Лорън Бьоберт (R-Colo.) спори със служител на социалното осигуряване

...
Респ. Лорън Бьоберт (R-Colo.) спори със служител на социалното осигуряване
Коментари Харесай

Boebert се кара със служител на социалното осигуряване за натрупани искове

Респ. Лорън Бьоберт (R-Colo.) спори със чиновник на общественото обезпечаване по отношение на изказвания за насъбрани неизпълнени отговорности в чуване в сряда по отношение на политиките за отдалечена работа след пандемията.

Боберт попита Орен „ Ханк “ МакКнели, изпълнителен консултант на обществената Администрация по сигурността, в случай че администрацията следи работата на своите чиновници и работното време, в случай че служащите влизат от у дома.

McKnelly увери, че чиновниците на общественото обезпечаване на Boebert са „ подложени на същите процеси за ръководство на успеваемостта “, без значение дали работят от разстояние или работят от офиса.

„ Имаме системи, които нашите мениджъри употребяват, с цел да възнамеряват, разпореждат и наблюдават работните натоварвания “, сподели Макнели, добавяйки, че в случай че чиновниците работят виртуално, те би трябвало да реагират на разнообразни форми на връзка.

Бьобърт продължи, питайки служителя за какво изоставането от претенденти за обществено обезпечаване се е нараснало от 41 000 на 107 0...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР