Респ. Клаудия Тени, R-NY, призовава главния прокурор Мерик Гарланд да

...
Респ. Клаудия Тени, R-NY, призовава главния прокурор Мерик Гарланд да
Коментари Харесай

Депутатът от Републиканската партия иска от Мерик Гарланд да се позове на 25-та поправка, за да отстрани Байдън от длъжност

Респ. Клаудия Тени, R-NY, приканва основния прокурор Мерик Гарланд да се позове на 25-ата корекция в опит да в профил президента Джо Байдън от служба, откакто в отчета на специфичния прокурор Робърт Хър се споделя, че президентът не би трябвало да бъде преследван за погрешно боравене с класифицирани документи.

Тени написа на Гарланд в писмо в четвъртък, изразявайки своята „ сериозна угриженост “ по отношение на констатациите на Хър, като се концентрира по-специално върху описанието на специфичния прокурор на Байдън като измъчен от неприятна памет.

Причините на Хър да не повдигне обвинявания против Байдън, макар че президентът „ умишлено и съзнателно отстрани, боравеше погрешно и разкриваше секретни документи “ в продължение на десетилетия бяха „ тревожни “, написа Тени.

Хър отхвърли да преследва Байдън за работата му с класифицирани документи, само че сподели в отчета си, че практиките на президента са представлявали „ съществени опасности за националната сигурност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР