Респ. Кен Бък, републиканец, който представлява 4-ти конгресен окръг на

...
Респ. Кен Бък, републиканец, който представлява 4-ти конгресен окръг на
Коментари Харесай

Конгресменът от Колорадо Кен Бък подава оставка от Конгреса преди края на месеца, намалявайки мнозинството от Републиканската партия

Респ. Кен Бък, републиканец, който съставлява 4-ти конгресен окръг на Колорадо, споделя, че ще подаде оставка преди приключването на мандата му. Преди това Бък разгласи, че няма да се кандидатира за преизбиране в края на мандата си, който изтича през ноември.

Сега Бък споделя, че оставката му ще влезе в действие на 22 март.

Решението на Бък да отстъпването в допълнение стеснява така и така слабото болшинство на републиканците в долната камара от три места на две.

изпълнено с проблеми.

Представител Лорън Боберт, републиканка, която съставлява 3-ти конгресен окръг на Колорадо, напуща своя окръг, с цел да се кандидатира за мястото на Бък. Републиканските първоначални избори се организират в края на юли.

4-ти конгресен окръг на Колорадо включва по-голямата част от селската източна половина на Колорадо и гъсто популации окръг Дъглас в южната част на метрото на Денвър. Той също по този начин включва град Лавланд в Северен Колорадо. Освен демократката Бетси Марки, която служи от 2009 година...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР