Респ. Джим Джордан, републиканец от Охайо, загуби достатъчно републиканци в

...
Респ. Джим Джордан, републиканец от Охайо, загуби достатъчно републиканци в
Коментари Харесай

Гласуване на председателя на Камарата на представителите: Тези републиканци гласуваха срещу Джим Джордан на третото гласуване

Респ. Джим Джордан, републиканец от Охайо, загуби задоволително републиканци в третото гласоподаване за ръководител на Камарата на представителите, с цел да се подсигурява, че ще бъде нужен нов тур на гласоподаване, в случай че никой от гласувалите против Джордан не промени мнението си преди края на поименното гласоподаване.

Представител Дон Бейкън от Небраска гласоподава за краткотрайния представител Патрик Макхенри от Северна Каролина. Върн Бюканън от Флорида гласоподава за реп. Байрън Доналдс от Флорида. Кен Бък от Колорадо гласоподава за представителя Том Емър от Минесота. Lori Chavez-DeRamer, гласоподава за McHenry.Rep. Антъни Д'Еспозито от Ню Йорк гласоподава за някогашния представител Лий Зелдин. Марио Диас-Баларт от Флорида гласоподава за представителя Стив Скалис от Луизиана. Джейк Елзи от Тексас гласоподава за представителя Майк Гарсия от Калифорния. Дрю Фъргюсън от Джорджия гласоподава за Scalise.Rep. Андрю Гарбарино от Ню Йорк гласоподава за Zeldin.Rep. Карлос Хименес от Флорида гласоподава за реп. Кевин Маккарти от Калифорния. Тони Гонзалес от Тексас гласоподава за Scalise.Rep. Кей Грейнджър от Тексас гласоподава за Scalise.

Респ. Дерик Ван Орден от Ню Джърси отсъства.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР