Resonance е водещ консултант в областта на туризма, недвижимите имоти

...
Resonance е водещ консултант в областта на туризма, недвижимите имоти
Коментари Харесай

Най-добрите градове в света за 2023 г.

Resonance е водещ съветник в региона на туризма, недвижимите парцели и икономическото развиване. Техните ранглисти за най-хубави градове дефинират количествено и съпоставят относителното качество на място, известност и конкурентна еднаквост за главните градове в света с население над 1 милион души.

Компанията е възхвалявана, че изготвя най-задълбочената ранглиста на градовете в света, основана на истинска методология, която проучва основни статистики, както и генерирани от потребителите рецензии и онлайн интензивност в канали като Гугъл, Фейсбук и Instagram.

" Класацията за най-хубавите градове в света съпоставя цялостното показване на повече от 250 града по света въз основа на огромно многообразие от ограничения, с цел да разпознава топ 100 места за живеене, посещаване и вложение ", споделя президентът и основен изпълнителен шеф на Resonance Крис Феър.
 Снимка 588446
 

Общата ранглиста на най-хубавите градове се дефинира посредством анализиране на представянето на всеки град за необятен набор от фактори, които в исторически проект са посочили позитивни корелации с привличането на работни места, вложения и/или гости в градовете, означават от News Wire.

Въз основа на представянето на всеки град в 24-те оценени фактора, това са най-хубавите градове в света за 2023 година:
10. Амстердам, Холандия 9. Сингапур, Република Сингапур 8. Мадрид, Испания 7. Рим, Италия 6. Барселона, Испания  Снимка 584276
 
5. Дубай, Обединени Арабски Емирства 4. Токио, Япония 3. Ню Йорк, Съединени американски щати 3. Париж, Франция 1. Лондон, Англия
Интересно да се означи е, че чешката столица Прага се подрежда на влиятелното 11-о място, Истанбул заема 20-а позиция, Будапеща 23-а, а Атина е класирана чак на 53-о място. Непосредствено пред нея са Маями и Стокхолм. В класацията влиза даже столицата на Беларус Минск (87-о място). На дъното е Марсилия - най-старият град във Франция.

За пръв път в изследването на Resonance е включена категорията " почетен най-хубав град ", който е присъден на украинската столица Киев, освен поради куража, издръжливостта и духа на нейните поданици, само че и поради комплицираната, богата и завладяваща история.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР