Решително Деми Джоунс настоява, че Луис Морисън е признал чисто

...
Решително Деми Джоунс настоява, че Луис Морисън е признал чисто
Коментари Харесай

Деми Джоунс от Love Island настоява, че Луис Морисън й е казал за „тайната приятелка“

Решително Деми Джоунс упорства, че Луис Морисън е признал чисто за своята „ загадка другарка “ и е споделила, че ще продължи да се среща с него.

Семейството на острова се върна в южноафриканската вила за втори късмет за обич, само че времето им беше брутално кратко в понеделник вечерта. Деми и Луис бяха изгонени от шоуто след скорошното идване на Арабела Чи и Тайлър Круикшанк. Арабела беше помолена да избере с кого желае да се свърже и тя избра Крис Тейлър, до момента в който новобранецът Тайлър избра да се свърже още веднъж с някогашната си другарка Каз Камуи.

В TikTok онлайн с някогашните звезди Франческа Алън и Елма Пазар, Деми им сподели, че Луис в действителност е бил почтен за проблемите си с двете си някогашни приятелки Кали Джейн Бийч и Клои Елизабет, които са майки на децата му. Тя споделя, че те към момента се свързват и се отвориха, откакто той попадна в заглавията.

„ Не съм човек, който да съди, той в действителност седна и ми сподели във вилата, какво е ситуацията му “, сподели тя. „ Не беше потрес, когато излезе....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР