Решителната фаза на българското волейболно първенство за мъже продължава с

...
Решителната фаза на българското волейболно първенство за мъже продължава с
Коментари Харесай

Нефтохимик 2010 и ЦСКА дават старт на полуфиналните плейофи в НВЛ

Решителната фаза на българското волейболно състезание за мъже продължава с цялостна мощ, а довечера следва да бъде обещано начало и на полуфиналните плейофи с мача сред Нефтохимик 2010 и ЦСКА в зала " Младост " в Бургас от 18.00 часа.

Бургазлии влизат в този конфликт в ролята на лек любимец, откакто приключиха преди всичко в хода на постоянния сезон, което им обезпечава и домакинско преимущество във всички етапи на плейофите.

В четвъртфиналите пък волейболистите на Атанас Петров отстраниха състава на Пирин Разлог след две победи с по 3:1.

Отборът на ЦСКА имаше надалеч по-тежка задача против другия бургаски отбор Дея спорт, като " алените " се постановиха с 2-1 победи в конфликт, който се изиграх три петгеймови срещи.

По време на постоянния сезон Нефтохимик 2010 и ЦСКА към този момент изиграха два дуела, като бургазлии завоюваха гостуването си в София трагично с 3:2, а вкъщи се постановиха с 3:1.

В полуфиналите ще се играе във формат до 3 победи от 5 мача, като първите две срещи ще бъдат в Бургас през днешния ден и на следващия ден (11 и 12). След това серията се мести в София за мач на 15 април и вероятно ден по-късно - на 16-и. При нужда петия съдбоносен дуел пък ще се изиграе още веднъж в Бургас след тъкмо една седмица - 18 април.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР