Решил е човекът – върнал се е. Хиляди пасажери идват

...
Решил е човекът – върнал се е. Хиляди пасажери идват
Коментари Харесай

Борисов за Божков: Решил е човекът – върнал се е

" Решил е индивидът – върнал се е. Хиляди пасажери идват и се връщат. Няколко години поред го разясняваме. Ние сме дали показания. Обяснили сме всичко. Виждате приходът в хазната е по-голям. "

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, представен от БГНЕС, във връзка завръщането на предприемача Васил Божков в България.

" Аз в действителност се надявам господин Божков да се е върнал да си реши въпросите с правораздаването. Ако е почтен, да си почисти името. Ако е отговорен, имаме си правосъдна система. Никакво терзание, тъй като от него, от хазарта това, което съм коментирал, съм го споделил и в прокуратурата. На няколко разпита сме били ", акцентира Борисов.

" Това, за което приказва Демерджиев, тези записи и нас ни тревожи, само че първоначално имаше една приказка ала-бала с президента, която услужливо я прескача. Защото този основен секретар е гласуван от Министерски съвет, когато са били тези хора. Разбира се, че той не се оправя. Ние оставихме страната, излязла от мониторинга за проведената престъпност. Забравихме за поръчковите убийства. Нулева миграция. Вече месеци наред границата не се стабилизира, упреците са ми доста към ръководството и очаквам да мине ваканцията и на 1 септември да се забележим, тъй като те употребяват времето, като няма парламент и поголовно на всички места сменят хора ", разяснява ръководителят на ГЕРБ.

„ Като нямам кюлчета и си държа в нощното шкафче пари подправени, това две години, тъй като толкоз е разликата сред фотосите. Чистачката веднъж да не е нещо мръднала по нощното шкафче, когато човек става сънен, ще се удари в шкафчето. Цялата тази пропагандна машина, същински се надявам господин Божков да е пристигнал да си реши въпросите с правораздаването, в случай че е почтен да си почисти името, в случай че е отговорен, имаме правосъдна система. Иначе никакво терзание, тъй като от него, от
хазарт, от сходни неща, това, което съм го коментирал, съм го споделил и на прокуратурата на няколко разпита “, сподели той във връзка прекратяването на делото за златните кюлчета.

" Съболезнования към околните на Алексей Петров, да се надяваме както при предходните два атентата, ние задържахме тогавашните държавни управления причинителите. Пожелавам триумф на тези, които проверяват да свършат и този път тази работа ", разяснява Борисов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР