„Решихме да поканим кандидат-премиера в парламентарната група, за да видим

...
„Решихме да поканим кандидат-премиера в парламентарната група, за да видим
Коментари Харесай

БСП с нестандартен подход към новия премиер ВИДЕО

„ Решихме да поканим кандидат-премиера в парламентарната група, с цел да забележим дали той ще поеме ангажимент към политиките, които договорихме и се консолидирахме с партията”. Това съобщи за " Събуди се " Филип Попов - член на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

От социалистическата партия са разискали кандидатурата на Пламен Николов на заседание. Попов уточни, че за партията е от голяма важност да следва разискваните политики и цели.

„ Ние сме поредни в своето виждане и политика, извървяваме всички нужни стъпки. Приключиха серията от диалозите по другите политики, които бяха позитивна стъпка към поддръжка на вероятно държавно управление и към политиките на този предстоящ кабинет”, сподели още той. Името за кандидат-премиер не е обсъждано сред двете партии.

Ако кандидатурата на Пламен Николов не успее да събере нужната поддръжка, а ГЕРБ съблюдава думата си и не предложи проекто-кабинет, допустимо е третият изследователски мандат да бъде връчен навръх Българска социалистическа партия.



Българска социалистическа партия ще означи 130-годишнината от началото на проведеното социалистическо придвижване в България. Юбилейната годишнина ще бъде празнувана с поднасяне на венци и цветя, и отдаване на респект пред паметниците под връх Бузлуджа - на Хаджи Димитър, на Габровско-севлиевския партизански отряд и на Първооснователите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР