Решихме да не се евакуираме. Сградата ни е стабилна, от

...
Решихме да не се евакуираме. Сградата ни е стабилна, от
Коментари Харесай

След нахлуването на урагана "Ирма": Българка в САЩ с много изненадващо решение

" Решихме да не се евакуираме. Сградата ни е постоянна, от бетон, намираме се на втория етаж, който е висок, по тази причина взехме решение да останем у дома. Всички публични лица насърчаваха безусловно всички поданици на Югозападна Флорида да се изтеглят. В последния миг взех решение, че може би ще се оправим. Преди няколко дни се сътвори суматоха, бензинът свърши и имаше тапи по автомагистралите ", описа българката Елена Мелников, която се намира в град Нейпълс, Флорида пред Българска национална телевизия във връзка обстановката с урагана " Ирма ".

" Сега е доста по-спокойно, тъй като съвсем 5,5 - 6 млн. души се изнесоха от Флорида. Останалите 16 млн. са в убежища, където се грижат за тях доста добре ", изясни тя.

" Ние сме доста близо до океана. Домът ми се намира на 3 км от него. Казват, че голямата вълна ще бъде сред 1 и 2 м висока ", добави още българката. " Ирма " ще бъде животозастращаваща, тъй като ще има наводнения. Има доста крокодили, змии и други влечуги и това затруднява придвижването на хората във водата ", приключи българката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР