Реших да се занимавам с това след поредната зверска катастрофа

...
Реших да се занимавам с това след поредната зверска катастрофа
Коментари Харесай

Емил Митев: Водя си статистика колко от пътищата се ремонтират след наши репортажи

„ Реших да се занимавам с това след следващата зверска злополука на Автомагистрала „ Тракия “ – 13 април 2018 година Може би най-черният петък 13, който в никакъв случай няма да не помни. Тогава лек автомобил удари рейс и той се прекатурна. 6 души изгубиха живота си, а над 20 бяха ранени. Обикновено идваме след полицията и колите за спешна помощ, този път обаче ги изпреварихме. Цялата покруса изтече през обективите и пред нас – репортерите, които бяхме на място “, споделя репортерът на bTV Емил Митев в изявление за предаването „ Тази заран “.

Той беше отличен като един от „ достойните българи “ на премиите на вестник „ 24 часа “ за репортажите си за пътната сигурност.

Това са репортерът Емил Митев, водещият Ники Кънчев и артистът Филип Буков

„ Аз си повеждам статистика какъв брой пътни сектори ремонтират след наши репортажи  – 70 км са дотук “, споделя Емо.

Той изясни, че смисъла в работата си открива най-много, тъй като вижда реакцията от органите на реда и „ Пътна полиция “ след всеки излъчен репортаж. 

„ Много се веселя, че се промени отношението на институциите към нас. Преди имаше едно такова чувство, като вършим репортаж, те го възприемаха като проблем това нещо – а в този момент към този момент си партнираме. Наистина към този момент след всеки репортаж има реакция “, разказа журналистът.

Мъжът работи с деца с тежки болести, а в този момент чете приказки на хора с умствена назадничавост в дома в Качулка

„ Караме ги да работят по-бързо, в действителност е по този начин. Работещите в институциите също към този момент самите те схванат какъв брой е значимо по-бързо да отработват сигналите, които жителите подават “, добави още той.

„ Появиха се в този момент и доста клипове, които ни се изпращат под форма на заяждане. „ Елате, bTV, пробвайте се да ни хванете, не можете “ – и други такива. Аз желая да предложа нещо на тези хора: да се свържат с мен, телефона ми го има на всички места, могат да ми пишат и в обществените мрежи. Искам да ги заведа с мен на едно пътнотранспортно произшествие, с цел да видят в действителност защо става въпрос. Това трансформира погледа и разбирането за този проблем – за пътната сигурност “, призова Емо Митев.

Гледайте целия диалог във видеото!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР