Решетките на вратите на официалния вход на парламента ще бъдат

...
Решетките на вратите на официалния вход на парламента ще бъдат
Коментари Харесай

От днес - без решетки на входа на парламента

Решетките на вратите на формалния вход на Народното събрание ще бъдат отстранени през днешния ден.

Това заяви ръководителят на Народното събрание Никола Минчев пред бТВ.

Дали ще има глобени, ще стане ясно другата седмица, уточни той. Според размера на наказването, Народното събрание ще реши дали да го апелира или не, добави Минчев. Той още веднъж уточни, че ще понесе отговорност за случилото се, като добави, че като ръководител на Народното събрание дава отговор за организацията на работата на администрацията. А както стана ясно, точно основният секретар на Народното събрание, в тази ситуация Габриела Килфанова, назначена от предходната председателка Ива Митева ( " ИТН " ) е поръчала металните порти. Минчев е одобрил финансовият разход в размер на 34 000 лв..

" Днес се махат тези порти, през вчерашния ден получихме предписанието от Министерството на културата. Категорично решението е да не апелираме мярката, напряко да се съобразим с нея ", сподели Никола Минчев тази заран.

Не ни е боязън от националната обич по никакъв метод, разяснява ръководителят на Народното събрание. Тази охранителна мярка е по искане на НСО, които са длъжни да охраняват и двете здания на Народно събрание. На другата постройка от две години има такива сложени решетки, изясни той. След пробива в сигурността през януари от НСО още веднъж са сложили този въпрос.

Относно оповестените от държавното управление антикризисни ограничения, и на въпрос купувате ли си по този начин националната обич ръководителят на Народното събрание разяснява:

" Не, в противен случай, не си купуваме национална обич, а в действителност се опитваме да помогнем на популацията да се оправи с тези рецесии, които ни връхлетяха, освен нас, а и целия свят в този миг ".

Във връзка с това Никола Минчев уточни, че ще са нужни промени в данъчните закони, дружно с актуализацията на бюджета. Той не се ангажира със периоди коя мярка по кое време може да мине през гласуванията.

Преди него в студиото бе депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов, който затвърди мнението на водача си Станислав Трифонов, отправил рецензии към " Продължаваме промяната " по-рано тази седмица. Балабанов назова представители на Политическа партия " пенкилери ".

В отговор Минчев сподели, че тряжвало да има по-добра връзка сред съдружните сътрудници, тъй като забележимото за хората ги разочаровало и водело до отлив на поддръжка, отразено и в социологическите изследвания.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР