Решенията, взети от руските власти за стабилизиране на ситуацията в

...
Решенията, взети от руските власти за стабилизиране на ситуацията в
Коментари Харесай

Мишустин: Целите на националното развитие на Русия ще бъдат постигнати

Решенията, взети от съветските управляващи за стабилизиране на обстановката в стопанската система, дават убеденост, че задачите на националното развиване ще бъдат реализирани, сподели в четвъртък съветският министър председател Михаил Мишустин в изявление за телевизионния канал Русия-24 за филм, отдаден на 220-годишнината от Министерството на финансите, оповестява.

„ Сега детайлите, които са създадени от нашата страна, държавното управление, Министерството на финансите, Банката на Русия под управлението на президента, желая да ви уверя, те ни дават убеденост, че ще вървим към реализиране на националните цели за развиване и сигурно ще ги реализира ", сподели още Михаил Мишустин.

Той обърна внимание на обстоятелството, че управляващите в страната са " научили доста огромен брой уроци ", в това число от интервала на пандемията.

„ Пандемията разкри закани както за хората, по този начин и за нашата стопанска система от напълно ново естество “, добави Мишустин.

Премиерът напомни, че никой не е очаквал, че ще би трябвало на процедура да бъде спрян целият въздушен флот, че няма да има опция да се движи свободно, че ще се затварят предприятия за публично хранене и ще зародят доста други проблеми.

„ Но, знаете ли, отговаряйки на тези провокации дружно с Министерството на финансите, което организираше доста виновна политика, ние бяхме на практика най-хубавите в света, с цел да преодолеем тази обстановка през 2020 година “, акцентира Мишустин.

Руската стопанска система, в случай че приказваме за Брутният вътрешен продукт, е паднала единствено с 2,9%, а през идната година е повишена с 4,7%, уточни той.

„ Това също е известно упражнение, имам поради в този момент въздействието на такива опасности върху стопанската система и виновната политика – по какъв начин да отговорим “, приключи Мишустин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР