Решенията от втори слой привличат значително внимание през последните месеци

...
Решенията от втори слой привличат значително внимание през последните месеци
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Arbitrum през следващите 6 години

Решенията от втори пласт притеглят доста внимание през последните месеци заради забележителната си мрежова интензивност.

Водещ в тази категория Arbitrum , който може да се похвали с обща заключена стойност (TVL) от $16.24 милиарда. Arbitrum работи като решение, употребяващо така наречен “optimistic rollups ”, отклонявайки мрежовите интервенции от главната мрежа на Етериум , като в същото време поддържа сигурността висока.

Тестовата мрежа Bold на Arbitrum също беше стартирана с проекти за консолидираното й в главната мрежа. Тази актуализация ще разреши валидиране без позволение на Arbitrum, позволявайки на всеки да оспори положението на мрежата. Понастоящем валидаторите са лимитирани, само че с BOLD това ограничаване ще бъде отстранено.

Появиха се въпроси по отношение на капиталовия капацитет и бъдещата траектория на Arbitrum. Въпреки неотдавнашния спад, ценовите прогнози оферират по-оптимистична вероятност.

Ценовите прогнози на Arbitrum за май 2024 година допускат евентуален пробив към по-ниски равнища, като търговията се чака сред $0.85 и $1.20. През втората половина на 2024 година ARB евентуално може да се търгува сред $0.85 и $1.70.

Преминавайки към 2025 година, общността на Arbitrum Foundation има за цел да усъвършенства полезността на екосистемата с прекосяването на втория стадий на ролъпа BOLD към главната мрежа.

Прогнозите за цените дефинират връх от $2.28, като евентуалната промяна оставя цената на ARB на $1.84.

Следващите години плануват по-нататъшен напредък, като цените евентуално ще доближат $4.10 до 2027 година и $6.19 до 2028 година До 2030 година цената на ARB може да варира сред $12.99 и $15.43.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР