Решенията на , с които обяви резултатите от гласуването и

...
Решенията на , с които обяви резултатите от гласуването и
Коментари Харесай

Резултата от изборите за 45-ото Народно събрание вече са публикувани в Държавен вестник

Решенията на, с които разгласи резултатите от гласуването и разпределението на мандатите в и имената на определените депутати, са оповестени в днешния 30 брой на Държавен вестник.
Именно с обнародването на тези решения президентът обвърза издаването на декрет за привикване на новоизбрания парламент.
 Народе, благодаря за дотацията Народе, благодаря за дотацията
Десет са политическите обединения, които ще получат държавна дотация съгласно окончателните резултати след изборите за 45-о Народно събран...
Снощи - в първия си коментар на резултатите от вота на 4 април, президентът беше безапелационен, че няма желание да бави указа.
По неофициална информация първото съвещание на 45-ото Народно заседание ще е на 15 април и незабавно по-късно Радев ще започва процедурата за сформиране на ново държавно управление.
„ Нека забележим дали ще има първо връчване на мандат, второ връчване на мандат и едвам тогава ще забележим дали ще има трети “, по този начин президентът отговори на въпрос на коя групировка ще разпореди да направи опит да сформира държавно управление, в случай че ГЕРБ и „ ИТН “ не съумеят да осъществят мандатите си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР