Решенията на Pure Storage са насочени към корпоративни клиенти и

...
Решенията на Pure Storage са насочени към корпоративни клиенти и
Коментари Харесай

АСБИС ще предлага у нас решенията на Pure Storage


Решенията на Pure Storage са ориентирани към корпоративни клиенти и дейта центрове
(снимка: Pure Storage)

Международният дистрибутор ASBISc Enterprises Plc разшири географското покритие на продуктите Pure Storage в България, Северна Македония и Косово. Изцяло флаш-базираните системи за предпазване (All-Flash) на компанията към този момент се оферират в 18 страни от района Европа, Близкия Изток и Африка.

Pure Storage създава и доставяй сторидж системи със SSD устройства. Портфолиото на компанията включва няколко продуктови линии: сторидж системи за най-критичните данни – FlashArray //X и //C с блоков достъп, FlashBlade с файлов и обектен достъп и Portworx – платформата за услуги Kubernetes, на която корпоративните клиенти поверяват най-важните си приложения.

„ Разширяването на контракта с Pure Storage ускорява позицията на ASBIS като VAD дистрибутор и снабдител на решения за дейта центрове и корпоративни клиенти в неотдавна добавените територии. Скоро ще предложим решенията на компанията на най-големите клиенти в района ”, съобщи Марек Хорил, шеф продуктов маркетинг в ASBISc Enterprises plc.
още по тематиката
Pure Storage работи напълно с сътрудници. С разширение на дистрибуцията в  България, Северна Македония и Косово компанията цели да построи дейно работеща партньорска мрежа в тези страни.

Решенията на Pure Storage дават опция на SaaS фирмите, доставчиците на облачни услуги и клиентите от публичния и корпоративен бранш да употребяват сигурни данни в действително време за своите сериозни приложения, DevOps и модерни аналитични процеси.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР