Решенията на Flowmon осигуряват ранно разпознаване на злонамерени заплахи(илюстрация: Flowmon

...
Решенията на Flowmon осигуряват ранно разпознаване на злонамерени заплахи(илюстрация: Flowmon
Коментари Харесай

Асбис подписа договор за дистрибуция на Flowmon у нас


Решенията на Flowmon обезпечават ранно различаване на злонамерени закани
(илюстрация: Flowmon )

Асбис България уголемява портфолиото си от решения за мониторинг и отбрана на трафика с продуктите на Flowmon. Наскоро Flowmon Networks бе добита от KEMP Technologies, вследствие на което клиентите могат да комбинират Application Delivery Controllers и решения за NPMD (Network Performance Monitoring Detection) и NDR (Network Detection and Response).

Flowmon е известна в Централна и Източна Европа с решенията Anomaly Detection Systems, които работят чрез пасивно наблюдаване на трафика, разбор на пакетите и потоците от данни сред две точки. Технологията открива аномалии и несъответствия в изпратения/получения размер пакети данни, дава детайлна информация за злонамерени събития и решения на админа за разрешаване на открития проблем.

Разширяването на портфолиото на Асбис България с решенията на Flowmon ще обезпечи на сътрудниците на дистрибутора и техните клиенти сигурност и надзор върху приложенията, като усили наблюдаемостта и сътвори мост сред приложенията и мрежата.
още по тематиката
Анализът на държание и разкриване на аномалии на Flowmon разрешава ранно различаване на злонамерени закани, преди те да нанесат своето негативно влияние, прецизираха от Асбис.

Използвайки машинно образование, евристичен и модернизиран разбор, технологията на Flowmon усъвършенства продуктивността на потребителските мрежи, без значение дали информацията се достъпва в частен облак, обществен облак и разнообразни центрове за данни или е построена допустимо най-сложната хибридна мрежова архитектура.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР