Решенията, базирани на анализ на данни, стават все по-важни за

...
Решенията, базирани на анализ на данни, стават все по-важни за
Коментари Харесай

Българи разработват софтуер от Топ 14 в света


Решенията, основани на разбор на данни, стават все по-важни за организациите
(снимка: CC0 Public Domain)

Софтуер, разработван от български ИТ експерти, е измежду 14-те най-хубави в света принадлежности за виртуализация на данни, съгласно скорошна ранглиста на американското издание Solutions Review.

Сред отличените е компанията AtScale, която има офиси в Сан Матео, Бостън и София. Нейният програмен продукт за виртуализация на данни се създава в последните две години напълно на български ИТ специалисти.

„ Екипът от експерти в София има голям принос за развиването на AtScale в последните 24 месеца. В този интервал успяхме да повишим оборота си неколкократно, а това е невероятно без да предлагаш първокласен артикул. Именно тук е ролята на родните софтуерни инженери, които съчетават неотслабващ хъс за развиване и задълбочени знания в областта на огромните данни ”, разяснява Момчил Михайлов, общоприет управител на компанията за Европа.

Иновативният артикул на AtScale разрешава единен достъп до данни от всяко място, в което те се съхраняват, наред с визуализацията и ръководството. С него фирмите могат да правят бърз и прецизен разбор на огромни размери от данни посредством потребление на разнородни Business Intelligence (BI) принадлежности, с цел да вземат решения, основани на точни данни.
още по тематиката
Платформата на AtScale е без аналог в света и е в основата на решения за милиони долари, които вземат огромна част от най-успешните компании, показа, новият продуктов шеф на AtScale.

Най-актуалният ъпдейт на продукта 2020.5 докара до доста нови функционалности, които усъвършенстваха съвместимостта, работата на софтуера и интерфейса му. Сред главните нововъведения са:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР