Решението за раздяла и за развод, което преди няколко години

...
Решението за раздяла и за развод, което преди няколко години
Коментари Харесай

Жени Калканджиева и Тачо не живеят заедно, но се обичат страстно

Решението за разлъка и за бракоразвод, което преди няколко години оповестиха стилната шефка Жени Калканджиева и брачният партньор й Тачо, очевидно към този момент не е в действие, написа Hotarena.bg. Въпреки изневерите, които станаха обществено притежание, двамата не престават да са дружно и да се обичат със същата пристрастеност като едно време. Единствената смяна, която подхванали, с цел да се карат по-малко, било решението да не живеят под един покрив. Всеки от тях си имал собствен дом и това неведнъж намалявало напрежението във връзката им.

Жени и Тачо много самоуверено демонстрираха рецесията в връзките си като семейство първо в ефира на Нова в риалитито „ ВИП Брадър”. По време на шоуто не останаха скрити нито нападките им един към различен, нито фактът, че в брака им има трети. Без особени усложнения на продуцентите се разкри, че брачният партньор е имал държанка. Моделката Зорница Линдарева описа за връзките им обществено и даже влезе в шоуто, с цел да понатрупа малко известност на гърба на случката си. Ефектът надалеч не бе по този начин трагичен, само че сподели, че думите й не са неистина, а Калканджиева даже си призна, че познавала отпреди любовницата на мъжа си.

Дали поради претърпяното оскърбление пред цяла България или поради така и така съществуващите разлики в връзките си, месеци след шоуто Калканджиева изрично изповядваше концепцията, че не желае да продължава със фамилния си фарс. Всичко това се отразявало доста зле на сина й Георги, а дребният занапред щял да навлиза в интервал, в който да се бори със лични, пък въпреки и детски проблеми – потегляне на учебно заведение, пубертет. За да не му основава още повече стрес, Жени изиска с Тачо малко да си починат един от различен, с цел да премислят дали има смисъл да не престават напред.

След няколко месеца разлъка двойката усетила, че любовният жар не е липсващ и решила да си даде втори късмет. За да опита нещо по-различно, което този път да докара и до по-добър резултат, съпрузите се зарекли да си дадат независимост и да не живеят под един и същи покрив.

„ Ние се караме единствено за битови неща. Сега, когато не живеем в един дом, всичко е друго. Постоянно сме дружно, само че го няма това напрежение. Разбираме се отлично. Знам, че на множеството хора са им странни нашите връзки и мъчно ни схващат. Любовта ни обаче е извънредно откровена и чиста, държим един на различен много повече от едни от сякаш най-железните фамилии у нас”, признавала е стилната шефка.

След пробния интервал на разграничено съпружество, двамата осъзнали, че единствено по този начин могат да запазят мира между тях. Двамата не се карали, не се ревнували и не намирали никакви дефекти един в различен. А най-хубавото било, че синът им, който педи това постоянно ги виждал смутени или напрегнати поради неразбирателството посред им, в този момент бил доста спокоен. Момчето знаело, че даже и в този чудноват формат фамилията му е дружно и няма никаква заплаха да остане за дълго без някой от родителите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР