Решението за изпращане на военна помощ на Украйна е взето

...
Решението за изпращане на военна помощ на Украйна е взето
Коментари Харесай

Рая Назарян: Коженият шлифер, с който се появи Бойко Борисов, говори за пълна мобилизация

Решението за изпращане на военна помощ на Украйна е взето от 48-ото Народно заседание и отговорността това решение да се извършва е на служебния кабинет. Президентът е виновен за този длъжностен кабинет, а изпълнителната власт би трябвало да приема и извършва решенията на законодателната власт. В идващото Народно заседание ние няма по какъв начин да желаяме избор на съмнение на служебния кабинет. Според мен вицепрезидентът Йотова орповерга изказванията на президента Радев, като сподели, че служебното държавно управление ще извърши напълно решението за даване на военна помощ на Украйна.

 

Това съобщи в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS кандидат-депутатът от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Рая Назарян, която разяснява днешното изявление на президента Радев в Брюксел, че България няма да взе участие в даването на снаряди за Украйна.

 

" Ако ГЕРБ - Съюз на демократичните сили завоюва изборите на 2 април, вероятността да се сформира постоянно държавно управление е доста по-голяма, тъй като ние сме откровени в това наше желание. В един постоянен кабинет би трябвало да се носи политическа отговорност, само че би трябвало да има и специалисти. Нашият предстоящ кабинет ще бъде комбинация тъкмо от това - мощни политически персони, които знаят по какъв начин да се оправят и вземат решение проблемите и мощни специалисти, които със своите познания и експертиза ще оказват помощ да преодолеем рецесиите. Първата задача е да се сътвори постоянно държавно управление, което да внесе бюджет ", безапелационна бе тя.

Шлиферът, с който се появи през вчерашния ден Бойко Борисов, приказва за цялостна подготвеност и готовност за дейности. Той го носеше, когато беше основен секретар на Министерство на вътрешните работи и решаваше редица рецесии и проблеми. Този шлифер е обръщение, че сме подготвени да действаме в изискванията на рецесии. Трябва цялостна готовност и увереност в тези сложни времена, това е посланието на шлифера. Не мисля, че Бойко Борисов ще бъде претендент за министър председател още веднъж ", разкри за край Рая Назарян.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР