Решението за бъдещето на Мик Шумахер в Хаас ще бъде

...
Решението за бъдещето на Мик Шумахер в Хаас ще бъде
Коментари Харесай

Хаас решава за Шумахер след Остин?

Решението за бъдещето на Мик Шумахер в Хаас ще бъде взето след Гран При на Съединени американски щати, предвижда източник на италианското издание на motorsport.com. Ако това се окаже правилно, то конференцията на пистата COTA в събота ще е отдадена на друга тематика, а не на водачите на тима за следващата година.

Договорът на Мик изтича в края на този сезон, а след последното изявление на притежателя на тима Джийн Хаас за представянето му този сезон, малко на брой залагат на това, че синът на легендата Михаел Шумахер ще кара и следващата година във Формула 1.

В петък в първата свободна подготовка Антонио Джовинаци ще смени Кевин Магнусен, а отборът ще получи опция за директно съпоставяне сред него и Мик.
 Джийн Хаас сподели какво би трябвало да направи Шумахер, с цел да остане в неговия тим Джийн Хаас сподели какво би трябвало да направи Шумахер, с цел да остане в неговия тим
В Италия допускат, че поддръжката на Ферари или неналичието й ще е решаваща за това кой водач ще изберат в Хаас за сътрудник на Магнусен следващата година. Джовинаци остава зает със Скудерията, а уговорките на Мик с италианците завършват в края на 2022 година.
 Ралф Шумахер с остра рецензия към Хаас след Гран При на Япония Ралф Шумахер с остра рецензия към Хаас след Гран При на Япония
Източници от Ферари, които работят с Хаас и са представени от италианските медии залагат на това, че американският отбор ще избере Джовинаци и също по този начин считат, че Нико Хюлкенберг към този момент е новобранец в борбата за мястото на Шумахер.
 Щайнер разкри един фактор, който може да помогне да Шумахер да остане в Хаас Щайнер разкри един фактор, който може да помогне да Шумахер да остане в Хаас
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР