Решението ще бъде оповестено в понеделник лично от премиера Борис

...
Решението ще бъде оповестено в понеделник лично от премиера Борис
Коментари Харесай

В Англия отпада задължението за самоизолиране след заразяване с Covid-19

Решението ще бъде оповестено в понеделник персонално от премиера Борис Джонсън.

Законовото условие за самоизолиране след заразяване с Covid-19 се чака да отпадне от идната седмица в Англия, оповестиха от Даунинг стрийт.

Всички останали ограничавания, свързани с пандемията, ще отпаднат през идващите дни в границите на новия проект на държавно управление „ Да живеем с Covid “. В момента дали позитивен тест или хора със признаци би трябвало да се самоизолират до 10 дни, напомня БНР.

Той към този момент съобщи, че имунизацията е трансформирала салдото, само че лейбъристите предизвестиха да не се бърза с „ оповестяване на победа преди да е завършила войната “.

Някои учени и благотворителни организации също показаха угриженост от проектите за повдигане на всички ограничавания, до момента в който болестта продължава да се шири. Данните демонстрират, че 91% от британците над 12 години са с първа доза ваксина, 85% с втора и 66% с бустерна или трета доза ваксина. По принцип срокът на признатия от Народното събрание закон за коновавируса е до 24 март.

Според някои известия новият проект планува да бъде прекъснато доставянето на безвъзмездни латерални проби по домовете, само че това не е доказано. Специалният делегат на Световната здравна организация за Covid-19 лекар Дейвид Набаро съобщи, че това ще бъде огромна неточност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР