Решението, последвало три съдебни дела от служители на правоприлагащите органи

...
Решението, последвало три съдебни дела от служители на правоприлагащите органи
Коментари Харесай

Тръмп претърпя двоен съдебен удар заради дела от 6 януари: Последни

Решението, последвало три правосъдни каузи от чиновници на правоприлагащите органи и членове на Конгреса, чийто живот е бил заплашен този ден, открива, че някогашният президент не може да употребява президентския „ имунитет “ като щит от този правосъден спор.

В петък вечерта съдията, който следи делото му за подривна активност при избори във Вашингтон, дефинира, че той също няма президентски имунитет, с цел да избегне обвинявания по случай от специфичния прокурор на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати Джак Смит.

Решението последва дебюта на неговия юридически екип в Джорджия, където той се пробва да отхвърли обвинявания на съображение Първата корекция в настрана, само че редом дело, обвързвано с опитите му да анулира изборните резултати в щата.

Адвокатите му твърдяха, че той въобще не би трябвало да бъде съден, до момента в който води акцията си за номинацията на републиканците за президент през 2024 година и че не би трябвало да бъде съден, в случай че завоюва изборите следващата година, което значи, че не би трябвало да няма да б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР