Решението няма как да бъде взето лесно, но съм го

...
Решението няма как да бъде взето лесно, но съм го
Коментари Харесай

Антон Хекимян е кандидатът на ГЕРБ за кмет на София /видео/ frognews.bg

" Решението няма по какъв начин да бъде взето елементарно, само че съм го взел осъзнато, персонално аз и след време, което аз желаех а ми бъде отредено, с цел да мога да помисля. Всичко се случи предходната седмица, имах персонална среща с господин Борисов и получих покана а бъда претендент за кмет на ГЕРБ ", сподели Хекимян.

Хекимян схванал от Бойко Борисов, че партийните структури на ГЕРБ са издигнали номинацията му за кмет на столицата. Получил е увещание е, че ще може независимо да взима решенията си, разисквани са екип и тактика, с които ще се работи София да наподобява още по-добре.

 

Антон Хекимян, който преди дни подаде оставка като шеф на новините в Би Ти Ви, съобщи, че целият му живот е минал пред камерите и няма какво да крие:

 

" Целия си път съм извървял пред обектива и като обществена персона, в никакъв случай не съм имал какво да укривам. Не считам, че когато стоиш пред камерата, имаш какво да криеш, ти носиш отговорност към хората ".

След 19 години като публицист естествено пристигна и въпросът - отсам накъде, уточни Антон Хекимян.

 

" Получавайки предлагането да бъда претендент на ГЕРБ си дадох сметка, че желая да продължа да работя за обществото. През целия този път съм го правил и считам, че мога да го върша, просто от другата страна ".

Смята, че възможностите му против претендента на ПП-ДБ Васил Терзиев са големи, само че акцентира, че по време на акцията ще бъде себе си и ще бъде покрай хората.

 

Очаквайте детайлности!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР