Решението не е неочаквано. То е разочароващо, но не трябва

...
Решението не е неочаквано. То е разочароващо, но не трябва
Коментари Харесай

Вигенин: Австрия и Нидерландия да ни помогнат да си укрепим границите, щом смятат, че не се справяме

Решението не е ненадейно. То е разочароващо, само че не би трябвало и да е обезсърчаващо. Темата към момента не е напълно затворена. Трябва да поставим старания, даже в случай че би трябвало още веднъж да се сложи въпросът на идната Среща на върха на Европейски Съюз.

Това съобщи пред публицисти депутатът от Българска социалистическа партия и зам.-председател на Народното събрание Кристиан Вигенин след решението България и Румъния да не бъдат позволени в Шеген.

" Все отново смятах, че е допустимо да се вземе решение и в този момент, само че очевидно ще би трябвало да се работи по-активно със страните, които показаха тези съмнения – Нидерландия и Австрия ", означи още националният представител.

Разбирам, че Австрия има някакви оферти, свързани с неин проект за укрепването на границите, само че би трябвало да забележим защо става въпрос, и да желаяме поддръжка от тези две страни за подсилване отбраната на външните граници и повече взаимност, а не да ни стопират. Да ни оказват помощ да се оправим, в случай че смятат, че не го вършим задоволително безапелационно, добави Кристиан Вигенин.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР