Решението на Воля дали да бъде За, или Против вота

...
Решението на Воля дали да бъде За, или Против вота
Коментари Харесай

Пламен Христов: Кабинетът Борисов няма да падне

Решението на " Воля " дали да бъде " За ", или " Против " вота на съмнение към държавното управление ще зависи напълно от това дали Българска социалистическа партия и ГЕРБ ще съумеят да предложат съответни ограничения за застраховане на естествените условия за живот на жителите на  Перник, докато се излезе от рецесията. Това сподели Пламен Христов, народен представител от ПГ на " Воля - Българските родолюбци ", в изявление за Българска национална телевизия.
" Ние не преглеждаме вота толкоз като политически акт, колкото като един инструмент точно за това ", добави още той. 
" Ние би трябвало да си отговорим на няколко въпроса, преди да вземаме каквито и да било решения. Тези въпроси ги зададохме на Българска социалистическа партия в петък - както всички знаят, имахме среща с тях за разискване на вота. Нашите въпроси бяха следните: Ако вотът на съмнение успее и държавното управление бъде свалено, вие подготвени ли сте да доизкарате мандата и какви са ограниченията, които ще предложите за справяне с рецесията? Отговорът беше: " Не, ние няма да поемем и да доизкараме мандата. Отиваме на избори , на длъжностен кабинет ". И на втория ни въпрос те дадоха отговор, изтъквам: " Нито това, нито което и да било последващо държавно управление може да изпълни бент. " Студена ". От това за нас стана ясно, че Българска социалистическа партия нямат никакво решение на казуса и за тях самоцелно би трябвало да бъде свалено държавното управление. ", изясни още Христов.
От другата страна, добави той е, че когато едно държавно управление е довело тази рецесия, то е изчерпало безусловно всевъзможен заем на доверие и то би трябвало да си отиде.
" До момента дейностите, които започнаха от ГЕРБ, са да назначат специалист инспектор за министър на екологията и по този метод напълно цинично да се подиграят на българския народ, като за следващ път демонстрираха, че за тях е по-важно да угодят на съдружния си сътрудник от Вътрешна македонска революционна организация и да ръководят страната на квотен принцип. Именно заради тази причина и ние от " Воля " се противопоставихме и напуснахме залата. При тази обстановка сами разбирате какъв брой е сложен изборът на " Воля ", с цел да вземе решение ", сподели Христов.
" В сряда имаме среща на парламентарната група, където дружно с специалисти ще разискваме този въпрос, и ще вземем нашето решение ", прибави той. 
По думите му кабинетът " Борисов " няма да падне, защото ръководещата коалиция е в целокупност и не вижда никакви сигнали тя да се раздели по този метод.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР