Решението на САЩ официално да признаят Йерусалим за столица на

...
Решението на САЩ официално да признаят Йерусалим за столица на
Коментари Харесай

Йерусалим като столица на Израел ще доведе до мир, убеждават САЩ

Решението на Съединени американски щати публично да признаят Йерусалим за столица на Израел ще " приготви почвата " за реализиране на мир в Близкия изток. Това разгласи вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс, представен от международните информационни организации.

Говорейки по време на среща с израелския президент Ройвен Ривлин Пенс отбрани противоречивия ход на американския президент Доналд Тръмп, който той разгласи на 6 декември 2017 година

" Президентът Тръмп счита, че решението, което Съединени американски щати направиха за признаването на Йерусалим за столица на Израел, ние считаме, че ще " приготви почвата " за опцията за започване на огромни договаряния за реализиране на дълготраен мир и преустановяване на спора, продължаващ от десетилетия ", съобщи Пенс на Ривлин.

По време на визитата си в Кнесета (израелския парламент) през вчерашния ден, вицепрезидентът на Съединени американски щати разгласи, че преместването на американското посолство от Тел Авив в Йерусалим ще се случи до края на идната година.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР