Решението на САЩ да разширят обхвата на митата срещу ЕС

...
Решението на САЩ да разширят обхвата на митата срещу ЕС
Коментари Харесай

Нови мита на САЩ срещу ЕС, Брюксел разчита новата администрация да реши проблема

Решението на Съединени американски щати да разширят обсега на митата против Европейски Съюз до съставни елементи за самолети, създавани в Съединени американски щати, ще навреди на личните им служащи и консуматори, а Европа би трябвало да реагира " съответно ". Това в четвъртък европейският самолетостроител " Еърбъс " (Airbus), откакто по-рано денем Вашингтон разгласи увеличение на митата за някои френски и немски артикули, съобщи Ройтерс.

Службата на непрекъснатия търговски представител на Съединени американски щати заяви, че митата се постановат върху самолетни елементи и някои непенливи виновност и коняци от Франция и Германия.

Не е ясно по кое време ще влязат в действие новите ограничения, само че те са следващата стъпка в продължаващия 16 години спор сред Съединени американски щати и Европейски Съюз за дотациите за гражданската авиация

" Разширяването на цените от американския търговски представител с включване на съставни елементи за самолети, създавани в Съединени американски щати - от американски служащи - е контрапродуктивно във всяко отношение ", уточни представител в изказване по имейла.

" Еърбъс " има вяра, че Европа ще отговори съответно, с цел да отбрани своите ползи и ползите на всички европейски компании и браншове, в това число " Еърбъс ", станали цел на тези неоправдани и контрапродуктивни цени ", се добавя в изказването, представено от Ройтерс.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР