Решението на принц Хари и Меган Маркъл да се оттеглят

...
Решението на принц Хари и Меган Маркъл да се оттеглят
Коментари Харесай

Когато Дейвид Бекъм пази гърба на принц Хари

Решението на принц Хари и Меган Маркъл да се отдръпват от кралския двор и да бъдат независими шокира всички - от членовете на кралското семейство и редица персони, до елементарните жители на Англия и света. И до момента в който доста от поданиците на кралица Елизабет Втора нападнаха Хари и Меган за решението им, то някои други застават твърдо зад тила им и са подготвени да ги пазят.
 Принц Хари, Меган Маркъл и тайното им имение в Малибу
Това ли ще е новият дом на Хари и Меган в Съединени американски щати

Подобаващо за кралски особи

Типичен образец за това е Дейвид Бекъм, който както добре ни е известно поддържа близко връзки с херцога и херцогинята на Съсекс.

Дейвид Бекъм сподели, че се усеща " горделив ", поради решението на принц Хари да се отдръпна от кралското семейство. Пред Entertainment Tonight, английският футболист дефинира херцога на Съсекс, с който е другар, като " необикновен " човек.
 Снимка 366615

" Ние го обичаме ", сподели Бекъм, говорейки от името на брачната половинка си Виктория, като добави: " Гордея се, че го виждам да израства като субект и да бъде индивидът, в който всеки татко желае да се трансформира синът му един ден. "

Бекъм, който участва на сватбата на принц Хари с Меган Маркъл през май 2018 година, продължи да изяснява, че той и принц Хари не са говорили за решението им да се реалокират в чужбина.
 Снимка 465277

" Не съм разговарял с Хари за преместването му, само че с него постоянно си приказваме като другари и това е най-важното за мен ", споделя още английският футболист, като добавя, че съгласно него Хари се любува същински на обстоятелството, че е татко за първи път.

Междувременно принц Хари дойде във Англия, с цел да участва на откриването на нова компания за екологичен превоз. По време на събитието той помоли всички да се обръщат към него без непотребни трофеи, а просто да го назовават Хари.
 Принц Хари, събитието в Единбург и по какъв начин се показа херцогът на Съсекс
Хари към този момент не желае да е принц

Хари, просто Хари
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР