Решението на парламентарната ни група е да не се регистрираме

...
Решението на парламентарната ни група е да не се регистрираме
Коментари Харесай

Крум Зарков: БСП няма да се регистрира в пленарна зала докато Валери Симеонов не подаде оставка

Решението на парламентарната ни група е да не се записваме при започване на пленарното съвещание. Ако ръководещите обезпечат кворум, тогава ще влизаме в зала и ще пазиме нашите тези и оферти.

Това сподели пред камерата на БТВ депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков. "Ние желаеме оставката на Валери Симеонов. Не можем да разберем изказванията на премиера, че с тази оставка структурата на ръководещите ще се счупи. Заставаме твърдо зад настояванията на майките на деца с увреждания. Не разбирам тезата, че сме яхнали митинга им. Ние още лятото предложихме да не излизаме почивка и да приемем нужните промени в законодателството. Управляващите отхвърлиха и натовариха Бисер Петков да се оправя с всичко. Социалният министър свърши доста работа, само че нямаше по какъв начин самичък да се оправи. Младежи от Българска социалистическа партия са взели участие в митингите на майките, само че и те са жители и имат право на мнение ", разкри Зарков.

"Категорично няма да подкрепим бюджет 2019. Този бюджет налива от едно място в друго. Ние представихме наш различен бюджет. Въпросите към министър Владислав Горанов ще ги задаваме в комисиите и в пленарна зала ", сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР