Решението на парламента за РСМ е обидно и разочароващо. Денят,

...
Решението на парламента за РСМ е обидно и разочароващо. Денят,
Коментари Харесай

Сиди: 170 национални предатели задоволиха болното его на френския президент

Решението на Народното събрание за РСМ е обидно и разочароващо.

Денят, в който се случи това национално изменничество, истината е, че костите на дедите ни, падали по бранните полета в Македония, са се обърнали в гроба.

Това сподели за ТВ България 24 съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди.

170 национални предатели предадоха тази наша, българска Македония. Тези национални предатели взеха решение да задоволят болното его на един европейски президент, който трябваше да си постави на ревера си значка, че не що е приключил. Този френски президент, макар че беше определен за втори мандат, загуби болшинство в Народното събрание. Във вътрешнополитически проект ситуацията му е зле, завоюва президентските избори единствено тъй като против него беше мъчно допустим претендент за френското общество, продължи Сиди.

Ако ние и поколението след нас знаем какво е за България Македония, знаем за българската книжовна школа, знаем за братя Миладинови, за Тодор Александров, Гоце Делчев, Иван Михайлов и плеядата наши възрожденци, то децата на нашите деца няма да знаят. След 10-15 години в България ще бъде напълно обикновено да приказваме за македонско малцинство в Пиринския край. Оттук нататък този непоносим македонизъм работи в посока да бъде променяно мисленето на хората. Ако през днешния ден това звучи неуместно, след 10-15 години ще е напълно обикновено. Не Македония ще промени учебниците си, ние ще ги променим. Не Македония ще промени езика си, ние ще го променяме. Това за жалост направиха тези 170 национални предатели, изброи Сиди, визирайки народните представители, които.

Съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация обоснова казаното дотук, като уточни, че за последните 30 година властта в Македония е съумяла да обърне едни мачкани, убивани, изнасилвани от сърбите хора, с цел да не бъдат българи, в потомство, което ненавижда България.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР