Решението на Кайл Шанахан да вземе топката в началото на

...
Решението на Кайл Шанахан да вземе топката в началото на
Коментари Харесай

Кайл Шанахан обяснява защо не е казал на играчите за новите правила за OT преди Super Bowl 2024

Решението на Кайл Шанахан да вземе топката при започване на продълженията продължи да бъде една от най-големите тематики за диалог, откакто 49ers изгубиха Супер Bowl 2024 за началниците.

И объркването по отношение на разпоредбите за ексклузивен труд — новите правила, конфигурирани през 2022 година — единствено се добави към описа, откакто играчите разкриха след играта, че не са били наясно с нещата.

Но Шанахан сподели пред кореспонденти във вторник, че макар че не е имал никакви срещи по отношение на продълженията в навечерието на мача, той сподели, че е прегледал новата конфигурация с треньорския си щаб и че те са предали известието на играчите преди Супербоул.

„ Казахме на всички, до момента в който чакахме хвърлянето на монети, с цел да прегледаме всички, с цел да сме сигурни, че са сигурни, преди да излезем “, сподели Шанахан на конференция. „ И по този начин, помолихме треньорите по позицията да създадат това. Но не го покрих на среща в седмицата на Супербоул. Не мисля, че това трансформира нещо. “

Актуализираните правила п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР